Stagiair Communicatie

Wij zoeken een stagiair Communicatie voor 32- 36 uur per week – vanaf 1 september 2019

Het team Sport en cultuur wil de communicatie verbeteren! Jouw kans om het team te coachen in de communicatie en te zorgen voor een passend en creatief communicatieplan!

Wij zijn de Kompanjie. De werkorganisatie van de gemeente Veendam en Pekela. Eén van de teams binnen De Kompanjie is team Sport en Cultuur. Dit team is op zoek naar een stagiaire!

Team Sport en cultuur

Het team Sport en cultuur zorgt in Pekela en Veendam onder andere voor de exploitatie en verhuur van de verschillende sportaccommodaties. Daarnaast zijn verenigingsondersteuning en sport,- en cultuurstimulering belangrijke taken.

Het team Sport en cultuur bestaat uit 12 medewerkers die elk een eigen rol vervullen binnen het team. Sinds 1 november 2018 heeft het team een nieuwe teamleider en is er kritisch gekeken naar verbeterpunten. Eén van de belangrijkste verbeterpunten is de communicatie.

Passend en creatief communicatieplan

Het team heeft behoefte aan een communicatieplan waarin de ‘organisatie van de communicatie’ is opgenomen (wie communiceert wat, waarom en wanneer) en formats. Denk bij formats aan posters, flyers, persberichten, sociale mediaberichten, filmpjes en andere creatieve middelen waar je de vrijheid in hebt om ze te (laten) ontwikkelen.

Ben jij onze communicatieve stagiaire?

Het team is op zoek naar een student die het leuk vindt om bij bovenstaande uitdagingen te helpen en het team te coachen en ondersteunen in de communicatie. Je bent enthousiast, flexibel en zelfsturend. Je werkplek is aan de Langeleegte in het oude voetbalstadion van Veendam bij het team Sport en Cultuur. Het team Communicatie van de Kompanjie gaat jou begeleiden.

Enthousiast geworden?

Ben jij de student waar wij naar op zoek zijn? Upload je CV en motivatie zo spoedig mogelijk (uiterlijk tot 8 juli 2019) naar ons. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellin Pelgrim (Combinatiefunctionaris Sport) op 0598-652222.

Indien er een geschikte kandidaat gevonden wordt voor het verstrijken van de deadline zal de vacature eerder worden gesloten.